Azealia Banks'in Dergi Kapağını Yasakladı!


Azelia Banks - Dazed & Confused Photos

21 yaşındaki rap'çi güzelin, prezervatif üflediği fotoğrafı kapağına koyan dergiye altı ülkeden yasak geldi.

21 yaşındaki rap'çi Azealia Banks'in Dazed & Confused dergisinin kapağına verdiği poz tartışma yarattı.Banks'in prezervatif üflediği fotoğrafı kapağına koyan dergiye altı ülkeden yasak geldi.

Azealia Banks, kışkırtıcı şarkı sözleri ve Twitter 'daki söz düellolarıyla kadın rap'çiler arasında fark yaratmaya devam ediyor. Daha önce biseksüel olduğunu açıklayan Azealia, bu kez de kapak olduğu ünlü Dazed & Confused dergisiyle adından söz ettiriyor.

Dazed & Confused'un Azealia'lı Eylül 2012 kapağı; Singapur, Dubai, Malta, İsviçre, Hindistan ve Tayland'ın aralarında bulunduğu altıi ülkenin sınırını geçemedi. Dazed & Confused'un Azealia'lı kapağı, Singapur, Dubai, Malta, İsviçre , Hindistan ve Tayland'da yasaklandı. Azealia'nın pembe bir prezervatifi üflerken çekilmiş karesiyle birlikte "Azealia Banks Blows Up" yazan kapak çekimi, Sharif Hamza'ya ait.

Dergiye samimi açıklamalar yapan 21 yaşındaki şarkıcı, henüz 2 yaşındayken babasını pankreas kanseri nedeniyle kaybetmiş. Sonra ise annesinin ona uyguladığı fiziksel ve mental şiddete maruz kalmış. Bu yüzden de 14 yaşındayken ablasıyla birlikte yaşamak için evden ayrılmış.

Erkekler ve cinsellikle ilgili merakının da küçükken başladığını cesurca anlatan Azealia Banks, annesi onunla ilgilenmediği için ona 'hayır' diyecek kimsenin olmadığını da itiraf etti.

Azeli Banks Dazed & Confused dergisindeki diğer fotoğrafları


Azelia Banks - Dazed & Confused Fotoğrafları
Azelia Banks - Dazed & Confused Dergisine Poz Verdi
Azelia Banks Seksi Fotoğrafları
Azelia Banks Pictures

Load disqus comments

0 Yorumlarınız